Appenzeller (opast. komjölk)

40kr

Appenzellers kant är torr, plan, blekgul till orange och får den här färgen efter att ha blivit tvättad i en hemlig blandning av kryddor, vitt vin och salt under lagringstiden. Aromen påminner om kryddig, jäst frukt.

Smaken fullkomligt tar andan ur en med sin smörighet med fruktiga och blommiga inslag. Den balanseras av en robust söthet, med rökig och fyllig karaktär. Appenzeller Svart eller Extra som den också kallas, lagras minst 6 månader.

Beställs per hekto

Beskrivning

Appenzellers kant är torr, plan, blekgul till orange och får den här färgen efter att ha blivit tvättad i en hemlig blandning av kryddor, vitt vin och salt under lagringstiden. Aromen påminner om kryddig, jäst frukt.

Smaken fullkomligt tar andan ur en med sin smörighet med fruktiga och blommiga inslag. Den balanseras av en robust söthet, med rökig och fyllig karaktär. Appenzeller Svart eller Extra som den också kallas, lagras minst 6 månader.

Beställs per hekto

Mer information

Vikt 0.1 kg