MONT D’OR AOP

Här finner vi en ljuvlig fransk ost av opastöriserad komjölk! Skorpan är tjock och rosaaktig och dess inre är gult och krämigt. Den doftar av kåda och har en mild, gräddig smak. Varje ost binds om med en remsa av granbark. Den äts naturell eller uppvärmd i ugn. Mont d’Or är en vinterost som inte finns att köpa under våren och sommaren. Den brukar vara färdig för försäljning i oktober månad, då blir det stor premiär i alla franska ostaffärer! Grymt god vinterost!

SÄSONGSVARA

Komjölk, Opastöriserad, Rödkitt

Kategori:

Beskrivning

Här finner vi en ljuvlig fransk ost av opastöriserad komjölk! Skorpan är tjock och rosaaktig och dess inre är gult och krämigt. Den doftar av kåda och har en mild, gräddig smak. Varje ost binds om med en remsa av granbark. Den äts naturell eller uppvärmd i ugn. Mont d’Or är en vinterost som inte finns att köpa under våren och sommaren. Den brukar vara färdig för försäljning i oktober månad, då blir det stor premiär i alla franska ostaffärer! Grymt god vinterost!

SÄSONGSVARA

Komjölk, Opastöriserad, Rödkitt