PARMIGIANO REGGIANO DOP 30-36 MÅN

En av världens mest kända ostar! Den görs av halvskummad, opastöriserad komjölk där ostmassan värms upp till pastöriseringsnivå vid två tillfällen. Parmesan tillverkas av en blandning mellan morgon- och kvällsmjölken. Den har en torr, gryning konsistens och en fruktig, ljuvlig smak! Använd den som både dessertost och till matlagning. Denna är lagrad 30 – 36 månader

Komjölk, Pastöriserad

Ursprungsland   Italien   

Kategori:

Beskrivning

En av världens mest kända ostar! Den görs av halvskummad, opastöriserad komjölk där ostmassan värms upp till pastöriseringsnivå vid två tillfällen. Parmesan tillverkas av en blandning mellan morgon- och kvällsmjölken. Den har en torr, gryning konsistens och en fruktig, ljuvlig smak! Använd den som både dessertost och till matlagning. Denna är lagrad 30 – 36 månader.

Komjölk, Pastöriserad

Ursprungsland   Italien   

Mer information

Vikt 03 kg