tryffelbrié (past. komjölk)

Basen av denna mjuka speciella ost med en mögelkant är en Brie som är fylld med en blandning av Brillat-massa och tryffel. För att uppnå detta lagras en Brie på 125g i 15 dagar för att sedan skäras på hälften och fyllningen (25g) placeras på ena sidan. Sedan stängs osten igen och placeras i en trälåda. Ideell för en stund av ingivelse och överraskande aptitretare.

Beställs per hekto

Beskrivning

Basen av denna mjuka speciella ost med en mögelkant är en Brie som är fylld med en blandning av Brillat-massa och tryffel. För att uppnå detta lagras en Brie på 125g i 15 dagar för att sedan skäras på hälften och fyllningen (25g) placeras på ena sidan. Sedan stängs osten igen och placeras i en trälåda. Ideell för en stund av ingivelse och överraskande aptitretare.

Beställs per hekto

Mer information

Vikt 0.2 kg